GESTION DEL SITE
NEWSLETTER
IDIOMA CASTELLANO
IDIOMA INGLÉS
IDIOMA CATALAN
CABECERA portada

Livi ’n’ Born és una innovadora publicació digital en la qual volem donar a conèixer les múltiples facetes del barri del Born, una zona de Barcelona amb molta història ja que antigament aquest lloc va passar per una època molt dolenta, en la qual ningú anava al barri, aquest lloc va anar en decadència, la gent tenia por d'anar a passejar per aquest sector. Es deia i comentava que era un barri perillós i molt solitari. Ara després de diversos anys i de bon treballar està totalment renovat, es van encarregar que torni a sorgir atraient a joves i turistes, per a això van posar milers de restaurants nous, moderns amb molta varietat de menjar. Bars de tot tipus per als gustos de tots, moltes botigues de moda de dissenyadors joves catalans, i botigues clàssiques. És així com reneix el Born i ho converteix en un dels barris més populars i atractius de Barcelona. Un dels pocs llocs que té molta vida en el dia i també en la nit. Ens volem enfocar principalment en el passeig del Born i els carrers dels seus voltants, en aquestes es troba la major quantitat de botigues de moda, de disseny, galeries d'art, restaurants i bars. La idea és mostrar a la gent la varietat de llocs i les millors dades per a menjar, comprar i divertir-se en aquest nou emergent sector de Barcelona. Es publicarà una vegada al mes i es distribuirà a través de la pàgina web d'una galeria independent, que vulgui promocionar la seva galeria, donar a conèixer al públic els millors llocs del Born. A través d'aquesta pàgina les persones es podran subscriure i rebre gratuïtament tots els mesos la publicació en els seus correus.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN
CABECERA reportaje

Per a començar el nostre recorregut fotogràfic pel Born, el primer que veurem veure és la catedral gòtica Santa María del Mar. Al sortir de la Catedral ens trobem amb la plaça on es troba el Fossar de les Moreres, un monument realitzat en honor als catalans caiguts durant el setge en l’any 1714 a Barcelona. Després per a culturitzar-s’hi un xic passem pel museu de Picasso on pots trobar els seus famoses meninas. Aquest museu va ser construït sobre palaus i mansions del segle XIII i XIV, té la particularitat de tenir quatre entrades diferents en el mateix carrer. Després del museu el millor és asseure's, prendre's un ric cafè en les taules de fora per a poder mirar a tota la gent que circula pel barri, també davant de la Catedral hi ha el cafè Bubo, on es pot menjar amb vista a aquesta. Després de caminar pel passeig del Born, els petits carrers i recórrer el barri, al voltant de les set de la tarda vagin al Sándwich and Friends al Happy Hour, prengueu un cosmopolitan i per a picar uns nachos amb guacamole i formatge, els fan molt bé. Per a menjar alguna cosa han d'anar als Creps del Born, és millor anar en la nit ja que els creps els cuina el propi amo, el nét de la fundadora. Després per a acabar la nit han d'anar al Mamaine a prendre's un mojito, són els millors, aquest bar té un molt rotllo ja que posen música tropical i llatina.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN
CABECERA ocio

En aquesta secció pretenem mostrar tot els llocs per a visitar en el Born, existeix una variada gamma d'activitats que es poden fer en aquest petit barri i moltes botigues per a comprar. Comencem amb la chocolatería Xocoa, és una petita botiga amb una olor espectacular, tot ordenat perfectament, cada xocolata té el seu propi embolcall molt originals, bonics i moderns, i hi ha una gran varietat de formes i sabors. És un molt bon lloc per a comprar regals. Altra dada per a comprar regals és la botiga Doctor Paper inspirada en objectes i grafies antigues, però amb un toc de modernitat, es pot trobar des de llapis, caixes de metall o àlbums de foto. Per a fer un gran aperitiu en la casa és imprescindible passar a comprar els formatges al Tot Formatge; on hi tendeixi de delicatessen amb una gran varietat de formatges. Per a un bon sándwich tens el Sándwich and Friends; ell com té un gran mural fet per Jordi Lavanda. Si vols un poc de glamour no dubtis a anar A la Fiana, un bar restauren de bon tros estil. Per a continuar la nit en el Born pots anar al Copetín el qual és un most de la vida nocturna, també trobes la Lluna un local nou, i per a acabar la nit has d'anar A Magic una discoteca amb música rockera que està molt de moda.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN
CABECERA personajes

La galeria de personatges té com a finalitat donar a conèixer a la gent que treballa en el Born, persones que són molt importants per al barri i que mai se'ls dóna la importància necessària, aquí volem mostrar en cada publicació nous personatges, per a conèixer a les persones que ens poden atendre quan anem al Born i així saber un poc de la vida de la persona que tenim enfront del taulell. Aquests personatges són gent que s'esforça i estan gran part del dia en el barri del Born, (ho coneixen millor que ningú), gràcies a ells és que funciona el barri a la perfecció, uns obren les botigues en el matí i uns altres les tanquen, hi ha altres persones que treballen fins a les 3 del matí en els bars i han d'esperar que marxi tota la gent i que tots s'acabin els seus glops per a poder tancar el local. Hi ha alguns que treballen un parell d'hores en la tarda per a complementar el treball amb la universitat. També tenim personatges que són els amos del seu propi local, i estan tot el dia aquí organitzant que tot aquest vagi perfecte.

Ens trobem amb molts llatinoamericans, que treballen de dia en general en restaurants però també els trobem en la nit en diversos bars.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN
CABECERA moda

En aquesta galeria mostrarem la moda que es veu en el Born, però d'una manera diferent. No mostrarem l'última col•lecció de Custo Barcelona, ni de H&M. Tampoc utilitzarem models professionals. Aquí mostrarem a la gent real, les persones que un es troba quan camina pels carrers d'aquest sector de la ciutat. Els turistes, la fatxenda, el captaire, el jove, el vell que va viure tota la seva vida aquí. Els varem mostrar tal com són, com es vesteixen al sortir de la casa sense saber que seran fotografiats. Són personatges extravagants i exòtics, cadascun amb la seva pròpia moda i estil que es passegen pel Born. És molt impressionant quan un s'asseu cinc minuts en un dels bancs de ciment del Passeig del Born veure la quantitat de gent que passa per aquí, els diferents tipus de persones, cadascú diferent de l'altre, uns mes cridaners que uns altres, grossos, prims, fatxenda, skater, de tot. És una varietat impactant. Espero que en aquesta galeria es facin vostès una idea de l'entretingut i divers que és el passeig del Born amb la seva gent, varem esperar que assoleixin captar la gran varietat de personatges que es van a trobar.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN
CABECERA bodegon

La galeria de bodegón d'aquesta publicació està dedicada específicament a accessoris de moda. Mostrarem les sabatilles estilístiques, les quals criden l'atenció, les quals estan mes a la moda. Les bosses, un acompanyament infalible per a una dona i una gran complicació del nostre dia a dia sempre ha de combinar amb tot, també les petites carteres que s'utilitzen a la nit per a sortir a un bar o de festa. Els mocadors són un complement de moda molt important; hi ha mocadors de milers de colors diferents i cadascun ajuda a fabricar una combinació perfecta. Altre accessori fonamental per a veure's ben vestida són els collarets, donen sempre un toc d'elegància, de color i també una mínima lluentor que il•lumina el coll per a cridar un xic l'atenció. El cinturó és un accessori que no podem passar per alt. Per a donar-li el protagonisme que mereix la cintura existeix el cinturó, una peça que va passar del rol secundari al principal, i que pot marcar la diferència entre una imatge senzilla i una cridanera. Ara, pot lluir-li l'avorrit a uns pantalons, vestit o faldilla.

Cargando imagen...
SEPARADOR DE SECCIÓN